Jehněčí hřbet pečený v tramezzini Budete potřebovat: * 650 g vykostěného a očištěného jehněčího hřbetu * 4 pláty tramezzini (italská obdoba toastového chleba) * 100 g kuřecí fáše (mleté maso, smetana, bylinky podle chuti) * 250 ml oleje na smažení * sůl * pepř Postup: Očištěné maso osolíme, opepříme a opečeme na pánvi. Osušíme na ubrousku a necháme vychladnout. Chléb tramezzini potřeme kuřecí fáší vyrobenou s kuřecího masa, smetany a bylinek a opečené hřebínky do něj opatrně zabalíme. Smažíme v dostatečném množství oleje ze všech stran dokřupava a dopékáme v troubě při 160 stupních 4 až 6 minut – podle velikosti masa. Po upečení necháme chvíli odpočinout a podáváme například s restovaným divokým česnekem smíchaným se špenátem nebo s restovanou zeleninou a bramborovými noky.