400 g kuřecích křídel lžíce fenyklových semínek celý černý pepř 4 lžíce kečupu 2 lžíce worcesterové omáčky kajenský pepř lžíce tabaska lžíce třtinového cukru 2 stroužky česneku tymián rozmarýn oregano olivový olej sůl Konce křídel odřízneme. Fenyklová semínka prohřejeme v rendlíku spolu s pár kuličkami černého pepře. V míse smícháme 4 lžíce kečupu, 2 lžíce worcesterové omáčky, trochu kajenského pepře a lžíci tabaska. Fenyklová semínka a celý pepř rozdrtíme v hmoždíři a přidáme do mísy. Zakápneme jablečným octem, přisypeme lžíci třtinového cukru, nasekaný česnek (2 stroužky), na závěr přidáme čerstvé bylinky – tymián a rozmarýn. Křídla v marinádě necháme alespoň hodinku odležet. Křídla grilujeme ze všech stran do křupava asi 7 minut. Podáváme s čerstvým oreganem a kapkou olivového oleje.